mandag 29. august 2011

Dylan - herlig

Well, I set my monkey on the log


And ordered him to do the Dog

He wagged his tail and shook his head

And he went and did the Cat instead

He’s a weird monkey, very funky



 
I shall be free no 10

fredag 26. august 2011

Husmorlivet har skylda..


Jeg oppdaterer facebookstatusen flere ganger om dagen. Ikke riktig så ille at alle vet hva jeg spiser, er ikke der riktig ennå, men det nærmer seg faretruende. Jeg trenger en jobb! Har skrivinga mi, den må gjøres. Har skap som må skrus. Har treningsturer som må løpes. Har middag som må lages. Jeg trenger en jobb!

I helga får vi fullt hus av kjøkkenskruere! Det blir supert! Mamma og pappa kommer fra Gran og Anders fra Oslo. Kanskje vi får det opp iløpet av helga? Det skal bli fantastisk å slippe åpne hylller og gardiner!
Nå nærmer huset seg ferdig! Bare nytt bad, ny trapp, garasje OG veranda på taket igjen. Snakka med en nabo som foreslo det, og jammen var det ikke en god idé. Halvor kommer til å tro det har rabla for meg i dag. (Det kan forsåvidt skje når jeg må være husmor!)

onsdag 17. august 2011

bryllupshelga oppsummert av noen få bilder..

                                            Fredag starta friskt med tur opp til Sølvsberget




                                          Etterpå bar det ned til Elvetangen for bading og grilling.

På vei ut av kirka. Mann og kone :)
                                            Ellen, Igor og Sol, de tre gode forlovere



Mamma, meg og mor
Hvor godt kjenner jeg min manns legg?







Fornøyd etter en lang fest!



fredag 5. august 2011

Halvor + Marte = Sant

Nå er vi gift! Hurra!

Ei fantastisk bryllupshelg med mange, gode, fine og flotte gjester.

Torsdag starta med anti-stress-massasje på meg og Sol før vi pynta bordene på Sanner. Været var ikke upåklagelig, så bryllupskomiteen bekymra seg godt for fredagens utearrangement. Bemkymringa ble ikke bedre av tordenvær på fredags formiddag. Kl 1300 vurderte vi seriøst å flytte hele seansen til et samfunnshus vi hadde reservert. Takk og lov at vi ikke gjorde det! For kl 14 klarna det opp og vi fikk til da årets varmeste og fineste sommerdag. Vi var en stor gjeng som tok på joggesko for å løse naturstien vi hadde lage til opp til Sølvsberget. Etterpå var de aller fleste neddyppa i Randsfjorden. Tusen takk til Ole Haugom som åpna opp hus og strandsone for oss :)  Her er en link til hvor fredagens festligheter fant sted. (Ole skal selge huset, trist for oss, bra for den som kjøper, for finere sted på Hadeland skal du lete lenge etter!)

Lørdagen var helt nydelig. Strålende sol og strålende brudgom og ei lykkelig brud. Når jeg får lagt inn bilder, skal det komme en rapport fra selve bryllupsdagen :)
Enn så lenge legger jeg inn to bilder Marit har sendt meg.